Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 18 januari 2016

Som en måndag mest


I helgen i brist på annat och överflöds energi satt jag och fixade till förvaringsburkar åt penslar, pennor och annat. Håller på att ordna upp i mina skrivbordslådor och det är inte lite jag hittar där.


Köpte sån där decor kontaktplast. Offrade mej själv för en burk pringles och tvingade i familjen fruktkonserver i söndags. Sen var det bara att klistra på.


I mina lådor är det för övrigt ett vansinnigt kaos. Pennor i alla de slag och former, penslar, sugrör, kritor, anteckningsblock i mängder, tidningsurklipp, kort, bilder, läderremmar, målartuber ja....


Men jag ska inte klaga för jag gillar att omge mej med allt det som finns i lådorna. Det är bara det att jag bör få nån ordning på alltsammans.
Annars är det som måndagar mest brukar vara. Som att springa med huvudet före i en vägg. Pang så har man en hel arbetsvecka framför sej igen. Så i kväll är det segt. Den enda det varit sprätt i ikväll är Zeb som jagat katten Rufus i vinterns sprintrekord. Lycklig över sin bravad sover han tungt nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar